De hurtige og præcise resultater fås med kerneboringer.

En kerneboring er den perfekte løsning, når der for eksempel skal skabes plads til kabler i lofter, vægge eller gulve.

På denne måde er det uden større besvær muligt at sætte fx klimaanlæg eller andre systemer op i en bygning, som ved byggeriets start ikke var projekteret. For sådanne opgaver er firmaet Dahnke und Dahnke GmbH den rigtige partner. Vi udfører alle opgaver lige fra små udsugningskanaler, emhætter og ventilation til større og mere komplekse opgaver.

Specielt ved sanering og modernisering er kerneboringer et glimrende alternativ til de betydeligt større og mere arbejdsintensive varianter. Kerneboringer er uden vibrationer, næsten lydløse og støvfrie, hvilket gør, at det er muligt at gennemføre arbejdet i bygningen, mens en kerneboring finder sted. Dette er specielt en fordel i kontorbygninger og virksomheder, hvor der er stor kundekontakt.

Vi muliggør ligeledes sanering af rør. Boringer til kontrol af materiale, lokalisering af lækage og utætheder eller udbedring af skader kan med vores kerneboringsteknik udføres meget præcist - både i vandret såvel som i skæve positioner. Det er også muligt at bore i natur- og kunststen, uden at der sker brud eller afskalninger. Selvfølgelig kan beton også gennembores uden nogen form for problemer. Når det handler om sanering, klima og sanitet, betaler det sig altid at bruge veluddannede håndværkere med en tidssvarende teknik.
Kerneboringer, udført af Dahnke & Dahnke, skaber gode resultater.

Diamantboringer - gennemført af Dahnke & Dahnke

Core drilling
our partner